100 de meniuri, oferite gratuit celor în nevoie - Focus Prima TV

100 de meniuri, oferite gratuit celor în nevoie

Începutul de an, dar și pandemia, îi pune în mare dificultate pe cei care deja se descurcau cu greu de la o zi la alta. Impresionat de numărul celor pe care îi vede zilnic cerșind pe străzile din Cluj, un patron a decis să îi primesacă pe săraci în restaurantul lui și să îi servească gratuit. Astfel, în fiecare sâmbătă, o sută de oameni vor primi o masă caldă de la bunul samaritean.

Călin Oancea este proprietarul unui restaurant din Cluj. Prin fața localului său, de-a lungul timpului, s-au perindat mulți sărmani care se uitau flămânzi prin ferestre la oamenii care mâncau înăuntru. Omul s-a decis ca de la sfârșitul acestei săptămâni să ofere 100 de meniuri diferite la tot atâtea persoane. Ideea acestui proiect i-a venit lui Călin Oancea în urmă cu câțiva ani.

Mai mult decât atât, sărmanii vor avea acces sa manance liniștiti la mese. Practic, oricine va intra va fi așezat la masa și va primi felul de mâncare pregătit in ziua respectiva.

Omul e fericit pentru ca imediat ce a postat pe internet intenția lui, mai mult firme s-au hotărât sa doneze și sa îl
ajute cu alimente.

Nu doar Călin Oancea a sărit în ajutorul nevoiașilor. Și Raimonda Boian, împreuna cu alți colegi din Zalau sau din
Satu Mare, oferă de 8 ani o masa calda sărmanilor.

Cei care beneficiază de aceste mese calde spun ca orice ajutor este bine primit.

Numărul oamenilor nevoiași creşte de la o zi la alta, spun autoritățile, iar pandemia este unul dintre motivele principale

Total
0
Shares
Total
0
Share