13.000 de oameni din Beijing, scoși forțat din case noaptea și încolonați pentru a fi duși în carantină: "E la fel ca în Shanghai" - Focus Prima TV

13.000 de oameni din Beijing, scoși forțat din case noaptea și încolonați pentru a fi duși în carantină: “E la fel ca în Shanghai”

Peste 13.000 de locuitori dintr-un complex rezidențial din sud-estul Beijingului au fost scoși forțat din case vineri noapte pentru a fi duși în carantină, după ce au fost descoperite 26 de cazuri de infectare cu coronavirus, scrie Le Figaro.

Mai multe imagini și informații despre situația lor au fost distribuite pe rețelele sociale. Deși testați negativ, oamenii au fost duși peste noapte în hoteluri de carantină și amenințați cu represalii dacă se opun.

“Experții în sănătate au decis că toți locuitorii din Nanxinyuan vor fi plasați în carantină de la miezul nopții de 21 mai, timp de șapte zile”, au anunțat autoritățile sanitare din districtul Chaoyang. “Vă rugăm să cooperați sau vă veți suporta consecințele legii”, au adăugat acestea.

Total
0
Shares
Total
0
Share