18 românce salvate din sclavie sexuală – Focus Prima TV

18 românce salvate din sclavie sexuală

O femeie a fost ucisa in urma unei posibile talharii, pe strada Jean Monet din Timisoara, Timis, Vineri 30 Octombrie 2020, Inquam Photos / Cornel Putan

Calvarul a 18 românce exploatate sexual timp de 5 ani s-a încheiat. Femeile au fost salvate din sclavie în urma unei acțiuni de amploare a Europol în colaborare cu poliția spaniolă și DIICOT. Toate fuseseră racolate de proxeneți prin metoda Loverboy.

Petrecerile ostentative în plină pandemie și postările de pe rețelele sociale cu mașini de lux, au atras atenția polițiștilor spanioli asupra grupării de proxeneți români care opera în special în zona orașului Girona. Au urmat descinderi ample în urma cărora 18 femei ținute în sclavie sexuală au fost eliberate.

Printre victimele proxeneților polițiștii spanioli au descoperit și o tânără minoră. Toate fetele păcălite prin metoda Loverboy erau tatuate și erau considerate proprietăți personale de către traficanții de carne vie.

Pandemia de COVID nu i-a împiedicat pe traficanți să-și exploateze la fel de nemilos victimele. Când autoritățile
înăspreau restricțiile, proxeneții mutau fetele și afacerea în alte țări. Astfel, fetele ajungea să se prostitueze în cluburile și pe drumurile publice din Spania, Marea Britanie, Danemarca și Germania.

Total
0
Shares
Total
0
Share