2 femei rănite la Sibiu în urma unui accident – Focus Prima TV

2 femei rănite la Sibiu în urma unui accident

Două femei au fost transportate vineri, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, după ce au fost rănite într-un accident de circulaţie care s-a produs pe o stradă din municipiu, informează Poliţia.

“În municipiul Sibiu, un şofer în vârstă de 61 de ani, aflat la volanul unui autoturism condus pe strada Lutului pătrunde în intersecţia cu strada Ţiglari fără să acorde prioritate şi intră în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de către o tânără în vârstă de 27 de ani. O femeie în vârstă de 57 de ani, pasageră în primul autoturism şi conducătoarea autoturismului condus regulamentar, primesc îngrijiri medicale şi vor fi transportate la spital. Toţi cei implicaţi sunt sibieni. Traficul este îngreunat”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Sibiu, Elena Welter.

Femeia de 27 de ani a suferit un traumatism la o mână, în timp ce femeia de 57 de ani a fost lovită la torace, potrivit celor de la Ambulanţă şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă din Sibiu. 

Sursa: Agerpres

Total
0
Shares
Total
0
Share