3 persoane la spital după un accident pe DN7. Trafic blocat - Focus Prima TV

3 persoane la spital după un accident pe DN7. Trafic blocat

ISU Bistrita-Nasaud

Circulaţia rutieră a fost întreruptă, luni dimineaţa, pe DN 17C, în zona localităţii Cepari din judeţul Bistriţa-Năsăud, în urma unui accident rutier cu patru victime, trei fiind transportate la spital, potrivit datelor comunicate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

Echipajele medicale de la SMURD şi Ambulanţă au găsit la locul accidentului o femeie în vârstă de aproximativ 30 de ani şi trei bărbaţi cu vârste de 21, 46, respectiv 74 de ani.

“Femeia prezenta escoriaţii şi leziuni uşoare, a fost evaluată din punct de vedere medical şi a refuzat transportul la spital. Cei trei bărbaţi prezentau multiple leziuni şi traumatisme (craniene, faciale, toracice şi la nivelul membrelor), au fost preluaţi de echipajele medicale, au fost stabilizaţi şi urmează să fie transportaţi la spital pentru investigaţii şi îngrijiri medicale suplimentare”, a transmis ISU Bistriţa-Năsăud.

În urma impactului dintre cele două autoturisme implicate în accident, traficul rutier a fost blocat.

Pompierii militari au asigurat măsurile de protecţie, respectiv sablarea carosabilului, în vederea reluării circulaţiei în condiţii normale. 

Sursa: Agerpres

Total
0
Shares
Total
0
Share