400 de oameni au rămas fără case – Focus Prima TV

400 de oameni au rămas fără case

Sute de oameni au rămas fără un acoperiș deasupra capului în plină iarnă după ce un incendiu devastator a mistuit 20 de case din Miercurea Ciuc! Peste 200 au fost adăpostiți într-o sală de sport, în timp ce alții au mers să stea la rude sau la prieteni peste noapte! Pompierii cercetează și la această oră cauzele izbucnirii incendiului.

Alarma s-a dat puțin după ora 20, când localnicii au văzut cum flăcările care cuprind una dintre case. Alte 19 imobile din vecinătate, toate construite din lemn, s-au aprins în scurt timp.

Oamenii su reușit să se salveze din calea infernului, însă, acum, în plină iarnă, au rămas fără adăpost. 230 de localnici au fost cazați temporar într-o sală de sport din Miercure Ciuc. Au primit ajutor din partea Armatei și al autorităților locale alimente, pături și îmbrăcăminte.

Alți câțiva localnici s-au adăpostit peste noapte la rude sau prieteni. Pompierii s-au luptat mai bine de 3 ore cu flăcările care au făcut prăpăd pe o suprafață de aproximativ 1 mie de metri pătrați.

Total
0
Shares
Total
0
Share