5 morți în incendiul de la Balș – Focus Prima TV

5 morți în incendiul de la Balș

Giulești, Colectiv, Piatra Neamț, iar acum Matei Balș. România lui AVEM DE TOATE plânge astăzi din nou pentru semeni pierduți în flăcări, în spital, acolo unde ar fi trebuit să și găsească vindecarea, și nu moartea! 5 oameni s-au prăpădit în incendiul de la Institutul Matei Balș, cel mai mare spital covid! Alți 102 au fost evacuați și transferați în alte spitale din capitală unde s-au găsit locuri libere. Este al doilea incendiu intr-un spital din Romania in mai putin de 3 luni! În zadar așteptăm reforma profundă despre care vorbește Președintele țării. Până să o vedem cu ochii noștrii, oamenii stau în frig în spitale, nu au medicamente sau ard de vii!

Alarma s-a dat în această dimineață puțin după ora 5. Primul apel la 112 a fost la ora 5 și 5 minute.

În doar 8 minute de la primul apel, la Spitalul Matei Balș au fost trimise zeci de autospeciale ale pompierilor, poliției și serviciului de ambulanță. De asemenea au fost trimise echipajele de la descarcerare dar și un spital mobil.

Flăcările au cuprins pavilionul 5 al spitalului Matei Balș acolo unde erau internați peste 100 de pacienți. Salvatorii au reușit să-i evacueze pe majoritatea. Din nefericire, însă, 3 dintre ei au fost găsiți fără viață, carbonizați, o femeie de 80 de ani a murit în timpul manevrelor de resuscitare iar un al cincilea
pacient a fost găsit în baie, după ore bune de la stingerea incendiului.

Restul pacienților evacuați din Pavilion, fie au fost mutati in alta aripa a spitalului, fie au fost transferati la alte spitale din Capitală.

Total
0
Shares
Total
0
Share