88% dintre români cred că țara merge într o direcție greșită - Focus Prima TV

88% dintre români cred că țara merge într o direcție greșită

Aproape 90% dintre români cred că țara merge într-o direcție greșită. Asta arată un sondaj IRES, care practic scoate la iveală cea mai mare neîncredere a românilor în statul român din ultimii 30 de ani. De asemenea, 60% văd demiterea guvernului Cîțu ca pe un lucru bun. Cu toate astea, PSD spune că nu va merge cu o propunere de premier la Cotroceni și militează pentru alegeri anticipate la primăvară.

Țara merge într-o direcție greșită. Este părerea a 88% dintre români, potrivit unui sondaj IRES. Doar 11% cred că țara este pe o direcție bună. Invitat în emisiunea Insider Politic, Vasile Dîncu spune că nu a văzut așa ceva în sondaje niciodată în cei 30 de ani, de când se ocupă cu asta.

Și demiterea Guvernului Cîțu este un lucru bun, cred 60% dintre români, în timp ce doar 30% văd asta ca pe un lucru rău. Ceea ce este cu adevărat surprinzător este faptul că din cei care văd cu ochi buni plecarea lui Cîțu de la Palatul Victoria, 32% reprezintă electorat PNL. PSD ar trebui să dea viitorul prim-ministru, mai cred 31% dintre români.

Iar dacă Florin Cîțu va fi propus din nou premier, PSD spune clar că nu îl va vota la fel cum nu va sustine niciun guvern liberal minoritar. Social-democrații vor alegeri anticipate la primăvară, mai ales că, spune Vasile Dîncu, PSD merge spre 40% în sondaje, iar PNL a scăzut sub 20%.

Total
0
Shares
Total
0
Share