A ajuns la spital din cauza loviturilor primite - Focus Prima TV

A ajuns la spital din cauza loviturilor primite

Un băiat de 13 ani a fost bătut crunt într-un parc din comuna rahoveană Călineşti de familia unui alt copil. Totul a pornit după ce victima i-a cerut unui băiat de 8 ani să nu mai scuipe pe jos. În scurt timp, şi-au făcut apariţia mama şi fratele agresorului, care l-au lovit pe copilul de 13 ani până şi-a pierdut conştienţa. Familia copilului agresat a depus o plângere, iar poliţia a deschis un dosar penal în acest caz

Imediat după acest schimb de replici, băiatul de 13 ani avea să fie bătut cu brutalitate. Agresori: o femeie și fiul acesteia de 17 ani. Victima a ajuns in stare grava la spital, iar la patru zile de la incident s-a întors la spital, pentru ca… se simte in continuare foarte rau.

Filmul bătăii crunte luate de fiul său o traumatizează și acum pe mamă.

Culmea este că familia băiatului a evitat multă vreme să-l lase pe copil la locurile de joacă din zonă, deși s-a mutat de șase ani în comuna Călineşti.

Familia acuzată de agresiune nu a fost de găsit acasă pentru a explica ce s-a întâmplat. Au luat însă legătura, prin telefon, cu mama victimei. Politia face acum cercetari.

Baiatul a ajuns miercuri din nou la spital, dupa ce s-a simtit rau, iar medicii l-au supus unor investigatii amanuntite. Avocata familiei a facut plangere penala, pentru că familia copilului bătut vrea sa i se faca dreptate.

Agresiunile adulților asupra minorilor s-au înmulțit în ultima vreme. Și la Eforie, un copil de 12 ani a fost snopit în bătaie de două femei, într-un parc. Martorii la scandal susțin că agresoarele s-au enervat deoarece victima mânca semințe și scuipa pe jos, dar vorbea și urât. Când i s-a spus să înceteze, băiatul le-ar fi înjurat și atunci agresoarele i-au aplicat o corecţie. Poliția a deschis o anchetă și în acest caz.

Total
0
Shares
Total
0
Share