A ars de viu într-o locuință improvizată - Focus Prima TV

A ars de viu într-o locuință improvizată


A fost o seară de foc în România! În Cluj, un om a ars de viu într-o locuință improvizată. Din cauza fumului, el nu a putut fi salvat. Iar în Prahova, patru oameni au fost răniți în urma unei explozii care a avut loc într-un magazin alimentar.

Din primele informații, focul ar fi izbucnit într-o locuință improvizată. Două autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD au ajuns imediat la faţa locului. Din păcate, pentru omul prins înăuntru nu s-a mai putut face nimic. Încă nu se știe de la ce a porit incendiul.

În județul Prahova, în urmă cu câteva ore, o explozie puternică, a avut loc într-un magazin din localitatea Tomșani! Patru bărbați, printre care și proprietarul, au suferit arsuri pe față și mâini și au ajuns la spital. Se pare că deflagrația s-a produs din cauza unei butelii care încălzea încăperea. La fața locului au ajuns două autospecilae de stingere și patru ambulanțe. Traficul în zonă s-a desfășurat cu dificultate pentru că magazinul se află chiar pe marginea șoselei.

În urmă cu câteva ore, în Eforie Sud pompierii au fost chemați să stingă un incendiu care a cuprins depozitul de
mobilă din stațiune. ISU Dobrogea a alertat echipele din Tuzla și din Portul Constanța Sud Agigea. Șapte mașini de pompieri și două ambulanțe au ajuns la fața locului.

Abia după două ore, focul a fost stins. Din fericire nu sunt victime, însă pagubele materiale sunt considerabile.
Jumătate din depozit s-a făcut scrum.

Total
0
Shares
Total
0
Share