A ars de viu la doar 23 de ani – Focus Prima TV

A ars de viu la doar 23 de ani

Un tânăr de doar 23 de ani a ars de viu în autoturismul care a luat foc după ce a intrat într-un zid de beton, în apropierea orașului Slatina. Iar la Timișoara, un șofer a ajuns pe mâna medicilor, după ce s-a răsturnat cu mașina pentru că nu a condus prudent în condiții de ninsoare și polei.

Tânărul de 23 de ani mergea dinspre Pitești spre Slatina și, nu se știe încă din ce motiv, a intrat în coliziune frontală cu Arcul de la intrarea în orașul Slatina. În momentul impactului, mașina a luat foc și ars ca o torță. Pompierii au fost chemați de șoferii aflați în trafic, să intervină pentru a stinge flăcările
uriașe. Din nefericire, după lichidarea incendiului salvatorii militari l-au găsit pe șofer încarcerat și fără semne vitale.

Victima prezenta arsuri pe întreaga suprafață a corpului. Nu se știe, deocamdată, cauza accidentului care s-a terminat cu o tragedie. În urma incendiului mașina a fost complet distrusă. În zonă, traficul rutier a fost complet blocat zeci de minute.

În Timiș, un bărbat a ajuns la spital din cauza propriei neglijențe. Acesta se deplasa dinspre Arad spre Timișoara la volanul propriului autoturism, dar nu a ținut cont de ninsoare și de poleiul care era pe șosea și, la ieșirea dintr-o curbă, a pierdul controlul direcției. Mașina a derapat, a ieșit de pe carosabil și a lovit un panou publicitar, după care s-a răsturnat. La fața locului au fost trimise mai multe echipaje de pompieri, precum și unul de ambulanță. Salvatorii militari au reușit să-l scoată pe șofer dintre resturile mașinii.

Total
0
Shares
Total
0
Share