A așteptat 15 ani să-l omoare - Focus Prima TV

A așteptat 15 ani să-l omoare

Crimă din răzbunare într-o localitate din Argeș! Un bărbat de 70 de ani a fost găsit mort în curtea casei unde locuia, cu urme de violență în zona capului și pe corp. Polițiștii l-au reținut foarte repede pe principalul suspect, care se afla în Capitală. Acestea-l amenințase pe bătrân cu moartea, încă de acum 15 ani, pentru că victima sa… îi omorâse bunicul.

Crima a avut loc in comuna Vedea din judetul Argeș. O femeie a descoperit trupul vecinului ei, de 70 de ani, inert și plin de lovituri și a anunțat poliția.

Oamenii legii au intuit, aproape imediat, cine ar putea fi suspectul: un tânăr din București care l-a mai bătut pe bărbat in repetate rânduri. De fiecare dată acesta se răzbuna pentru că, în urmă cu 15 ani, bărbatul în vârstă i-a omorât bunicul. Încă de la 7 ani, bucureșteanul a declarat că îl va ucide pe criminal, atunci când acesta va ieși din inchisoare. Iar de patru ani, îl bătea mereu.

Imediat după crimă, suspectul s-ar fi întors în Capitală.

Tânărul a fost dus în Argeș, la audierile de la Parchet.

Tânărul va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă și dacă va fi găsit vinovat va sta ani grei în spatele gratiilor.

Total
0
Shares
Total
0
Share