A cerut ajutor la 112 de pe patul de spital - Focus Prima TV

A cerut ajutor la 112 de pe patul de spital

Situație halucinantă la spitalul județean din Botoșani! O pacientă a sunat la 112 chiar de pe patul de spital, și a
reclamat faptul că niciun cadru medical nu o ajută să meargă la toaletă. Femeia nu se putea deplasa singură din cauza unei fracturi care o ținea imobilizată la pat.

Femeia în vârstă de 79 de ani a ajuns la Spitalul din Botoșani cu o gravă fractură de femur. Din cauza restricțiilor
impuse de pandemie în spital, însă, pacienta a fost lăsată temporar într-un salon până la sosirea rezultatului testului covid. Pentru că femeia a fost imobilizată la pat din cauza fracturii, a început să strige cadrele medicale spunându-le că are nevoie la toaletă. Cum nimeni nu a auzit-o pacienta a pus mâna pe telefon și a sunat la 112.

Cei din dispecerat au liniștit-o pe femeie și au sunat înapoi la spital. Reprezentanții unității sanitare spun, însă, că pacienta a fost îngrijită corespunzător.

Femeia a ajuns la spital la ora două noaptea cu o fractură complexă la nivelul femurului. A fost investigată în regim de urgență iar după o oră i s-a făcut un test covid iar la ora 6 dimineața a fost internată în secția ORL. După alte 5 ore a venit și rezultatul testului, negativ și a fost mutată la ortopedie. Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică au demarat deja o anchetă pentru a afla cu exactitate ceea ce s-a întâmplat în acest caz.

Total
0
Shares
Total
0
Share