A filmat pe ascuns un act sexual şi a postat videoclipul pe site-uri pentru adulţi. Pedeapsa primită după 5 ani - Focus Prima TV

A filmat pe ascuns un act sexual şi a postat videoclipul pe site-uri pentru adulţi. Pedeapsa primită după 5 ani

Un bărbat în vârstă de 31 de ani din Alba Iulia a fost condamnat cu amânarea aplicării pedepsei, pentru două fapte de violare a vieţii private şi una de ultraj contra bunelor moravuri. Acesta a filmat pe ascuns un act sexual şi a postat videoclipul pe site-uri pentru adulţi.

Anchetatorii au reţinut faptul că bărbatul (Cornel H.) a filmat cu un telefon mobil cu funcţia de înregistrare audio-video pornită o femeie care întreţinea relaţii sexuale în apartamentul său din Alba Iulia, fără acordul acesteia, după care a modificat înregistrarea prin distorsionarea feţei suspectului pentru a nu putea fi recunoscut, iar apoi a prezentat înregistrarea mai multor persoane şi a publicat-o pe cel puţin un site de internet cu conţinut pornografic. Faptele au avut loc în perioada martie – august 2016.   În data de 31 august 2016, femeia a fost înştiinţată de către o cunoştinţă despre existenţa unei înregistrări audio-video pe un site de adulţi, iar aceasta a recunoscut activitatea ca fiind actul sexual ce l-a întreţinut în locuinţa lui Cornel H.

Total
0
Shares
Total
0
Share