A fost reluată misiunea de căutare a unei fete dispărute în Dunăre, pe brațul Borcea - Focus Prima TV

A fost reluată misiunea de căutare a unei fete dispărute în Dunăre, pe brațul Borcea

Misiunea de căutare a unei fete de 14 ani dispărută, miercuri seară, în apele Dunării, pe braţul Borcea, în zona Feteşti Sat, a fost reluată joi dimineaţă, după ce a fost suspendată pe timpul nopţii, potrivit ISU Ialomiţa.

“Misiunea de căutare a continuat miercuri, mai multe ore, fără rezultat, după care au fost suspendată pe parcursul nopţii. Căutările au fost reluate în această dimineaţa cu un echipaj din cadrul Staţiei de pompieri Feteşti cu o barcă pneumatică, iar în sprijin a fost solicitată şi intervenţia unui echipaj de scafandri din cadrul ISU Dealul Spirii Bucureşti-Ilfov”, se arată într-un comunicat remis joi de ISU Ialomiţa.

Dispariţia minorei, care se afla la scăldat împreună cu familia, a fost anunţată miercuri, în jurul orei 18,30.

“La locul solicitării s-au deplasat trei echipaje din cadrul Staţiei de Pompieri Feteşti cu o autospecială de primă intervenţie şi comandă, o autospecială de stingere, o ambulanţă SMURD şi în sprijin a fost solicitat şi un elicopter SMURD Constanţa, care survolează zona. Pompierii au demarat operaţiunea de căutare prin cercetarea luciului apei cu ajutorul unei bărci pneumatice, iar în sprijin au fost solicitaţi şi scafandrii militari din cadrul ISU Bucureşti-Ilfov”, se arată într-un comunicat transmis miercuri seară de reprezentanţii ISU Ialomiţa. 

Sursa: Agerpres

Total
0
Shares
Total
0
Share