A fugit de acasă de frica bătăilor – Focus Prima TV

A fugit de acasă de frica bătăilor

“Duceți-mă oriunde, numai nu acasă!”. Sunt cuvintele cuvintele unui băiat de 10 ani în momentul în care a fost găsit de salvatorii plecați în căutarea lui. În urma cu numai 24 de ore, copilul fusese bătut cu sălbăticie chiar de propriul tată. Vânătăile de pe corpul băiatului i-au șocat până și pe polițiști.

Ionel, băiețelul din imagini, nu a mai îndurat bătăile repetate administate de tatăl său. Pe 3 februarie, după ce a fost lovit cu sălbăticie, și-a luat lumea în cap.

Abia a doua zi, mama copilului a anunțat dispariția minorului. Imediat au fost organizate echipe de căutare care au luat la pas împrejurimile comunei nemțene Bârgăuani și localitățile limitrofe. În cele din urmă, salvatorii au reușit să-l găsească. Flămând și înfrigurat, se ascunsese în podul unui grajd dintrun
sat vecin.

Tatăl copilului nu neagă acuzațiile și spune că vrea ca băiatul să se întoarcă acasă.

În acest moment, Ionel a fost preluat de Direcția de Protecție a Copilului Neamț.

Tatăl lui Ionel este vizat acum de o anchetă a poliției. Mai are acasă patru fetițe, cu vârste cuprinse între 3 și 9 ani.

Între timp, autoritatile au demarat o anchetă socială pentru a stabili dacă se impune preluarea tuturor copiilor de către instituțiile specializate ale statului.

Total
0
Shares
Total
0
Share