A murit Bogdan Stanoevici – Focus Prima TV

A murit Bogdan Stanoevici

Actorul Bogdan Stanoevici s-a stins din viață azi noapte! Aprig contestatar al restricțiilor, Stanoevici a susținut în nenumărate rânduri că sars-cov-2 nu este periculos. Din nefericire, a contractat virusul în urmă cu două luni și a ajuns la terapie intensivă. În ciuda eforturilor depuse de medici, a pierdut lupta cu Covid-19. Mai multi apropiati spun insă, că starea de sănătate a actorului s-ar fi agravat după ce a luat o bacterie din spital.

Bogdan Stanoevici a plecat în 1989 în Franța, de unde s-a întors definitiv în România în 2011. În martie 2014 a fost ales ministru al românilor de pretutindeni, în guvernul Ponta. A fost demis, însă, în urma declarațiilor despre românii din diaspora care au protestat pentru că nu au putut vota la alegerile prezidențiale. Ulterior, în 2015 a fost numit secretar de stat în Ministerul Culturii de unde a fost demis în luna decembrie a aceluiași an, odată cu instalarea Guvernului Cioloș. În 2017, fostul primar general Gabriela Firea l-a numit directorul circului Metropolitan Bucuresti. A fost destituit și din această funcție la câteva zile după ce și-a anunțat candidatura la primăria Capitalei, impotriva lui Firea. In 2019 a candidat la Prezidentiale, ca independent.

In 2020, Stanoevici s-a remarcat prin participarea activă la mișcările de stradă împotriva măsurilor impuse pentru prevenirea răspândirii virusului. S-a declarat un contestatar vehement al vaccinării și portului măștii de protecție.

La începutul lunii noiembrie Stanoevici declara că nu poartă mască pentru că este…sănătos și era convins că virusul a fost creat în laborator. O lună mai târziu a ajuns în stare gravă la spital, infectat cu sars cov-2. A fost intubat și a stat saptamani bune în secțiile de terapie intensivă ale spitalelor Sfantul Pantelimon și Institutul de Boli Cardiovasculare CC Iliescu din Capitala. Pe 22 ianuarie Bogdan Stanoevici ar fi implinit 63 de ani.

Total
0
Shares
Total
0
Share