A murit carbonizat în mașină - Focus Prima TV

A murit carbonizat în mașină

Moarte îngrozitoare pentru un bărbat de 40 de ani din Iași. A fost găsit carbonizat, în propria mașină, după ce a căzut într-un șant. În Olt, un tânăr de 26 de ani a murit după ce s-a răsturnat cu mașina pe un câmp, iar pe Autostrada Transilvania, un bolid de două sute de mii de euro a fost făcut praf într-un parapet, la 200 de kilometri la oră.

Gravul accident din județul Iași a avut loc între Lețcani și Podu Iloaiei, la kilometrul 53 al drumului european. Șoferul ar fi pierdut controlul direcției într-un viraj, iar mașina s-a izbit frontal de un cap de pod și s-a răsturnat. În urma impactului, pasagerul de pe scaunul din dreapta a fost proiectat prin parbriz pe câmpul de lângă șosea, iar autoturismul a luat foc. Şoferul nu a mai reușit să iasă, fiind găsit de salvatori, carbonizat, în interior. Accidentul ar fi avut loc pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, dar și pe fondul consumului de băuturi alcoolice, spun poliţiştii.

Accident mortal și în județul Olt. Un tânăr de 26 de ani a murit după ce s-a răsturnat cu mașina pe un câmp. O
adolescenta de 18 ani, pasageră în autoturism, a fost rănită și transportată la spitalul din Slatina. Și aici șoferul a pierdut controlul maşinii, cel mai probabil din cauza vitezei, și a murit pe loc. A fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Trei persoane au fost rănite și au ajuns la spital în județul Neamț, după ce mașinile în care se aflau au intrat în
coliziune. Accidentul a avut loc în localitatea Bălțătești, în urma impactului unul dintre autoturisme fiind proiectat în afara șoselei. Și în acest caz polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

O mașină în valoare de 200 de mii de euro s-a făcut praf pe Autostrada Transilvania. Șoferul a pierdut controlul direcției iar bolidul de lux a intrat într-un parapet. Din fericire, bărbatul a scăpat cu viață, automobilul, însă, este complet distrus. Potrivit unor surse, șoferul avea permisul de conducere suspendat de 5 zile după ce polițiștii l-au prins cu peste 200 de kilometri la oră.

Total
0
Shares
Total
0
Share