A murit după ce s-a înecat cu un balon - Focus Prima TV

A murit după ce s-a înecat cu un balon

O joacă s-a transformat în tragedie în județul Suceava, unde un copil de un an a murit după ce s-a înecat cu un balon. Părinții sunt primii care au încercat să-l ajute, dar o bucată din balon a rămas blocată în gâtul băiețelului. Nici medicii nu au mai putut face nimic. Polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Nrenorocirea a avut loc în comuna Hănțești, din județul Suceava. În timp ce se juca cu frații săi mai mari, copilul de un an și 4 luni a înghițit un balon. Speriați, părinții au încercat să scoată corpul străin din gura copilului, însă balonul s-a rupt, iar capătul a rămas blocat în gâtul micuțului.

Din păcate, însă, copilul nu a mai ajuns la Iași. În timpul transferului, a intrat din nou în stop cardiac, iar medicii nu au mai reușit să-l salveze. Familia mai are trei copii, pe care din spusele vecinilor, i-ar îngriji cât se poate de bine.

Când a avut loc incidentul, mama copilului, însărcinată din nou în luna a 8a, nu se afla în cameră cu cel mic, iar tatăl era prin curte.

Medicii atrag atenția că tot mai mulți copii ajung la spital după ce înghit din greșeală diverse obiecte.
Tocmai de accea supravegherea este esențială.

De la începutul acestui an peste 10 copii au ajuns la unitatea de primiri urgențe a Spitalului din Suceava din cauza unor accidente asemănătoare.

Total
0
Shares
Total
0
Share