A ratat un interviu în exclusivitate cu Adele - Focus Prima TV

A ratat un interviu în exclusivitate cu Adele

Gafă monumentală făcută de un prezentator de televiziune australian. Jurnalistul Matt Doran a pierdut un interviu în exclusivitate și un contract de 725 de mii de dolari cu Adele după ce i-a recunoscut artistei că nu a ascultat cel mai nou album al ei. Cântăreața s-ar fi simțit atât de jignită încât a refuzat să mai continue discuția și a părăsit încăperea în care se afla.

Pe 4 noiembrie, jurnalistul Matt Doran, angajat al postului de televiziune australian Seven Network, a zburat de la Sydney la Londra pentru a o intervieva pe Adele. Spre finalul discuției, artista l-a întrebat pe acesta dacă a ascultat ultimul ei album, intitulat “30”. În acel moment, jurnalistul a recunoscut cu sinceritate că nu a avut ocazia să asculte noile sale melodii de pe album.

În joc se afla și un contract de 725 de mii de dolari, semnat de postul de televiziune australian cu echipa artistei, care includea și difuzarea unor porțiuni din interviul lui Adele cu Oprah Winfrey.

Presa australiană a relatat că Matt Doran a fost suspendat din funcție de către șefii săi timp de două săptămâni pentru imprundența de care a dat dovadă. Jurnalistul a negat, însă, aceste afirmații, precum și cele referitoare la reacția cântăreței. Acesta a declarat că artista nu s-a simțit ofensată, iar interviul s-ar fi prelungit cu nouă minute față de cât era programat inițial.

Total
0
Shares
Total
0
Share