A vrut să arunce blocul în aer – Focus Prima TV

A vrut să arunce blocul în aer

Un incident șocant a avut loc noaptea trecută la Pitești. Un bărbat a dat foc apartamentului în care locuia și a fost la un pas să arunce în aer tot blocul. Zeci de oameni au fost evacuați. Poliția l-a reținut pe cel care a provocat incendiul și l-a transportat la spital.

Întreaga scenă a avut loc noaptea trecută în cartierul Prundu din Pitești. O puternică stare depresivă l-a împins pe un locatar la un gest necugetat.

Individul din imagini se certase cu iubita. A dat-o afară din casă şi a ameniţat că va da foc clădirii. Doar promptitudinea cu care femeia a anunţat autorităţile a făcut ca o uriaşă tragedie să fie evitată. Până la venirea salvatorilor, bărbatul apucase să distrugă conducta de alimentare cu gaze a apartamentului şi incendiase mobilierul din bucătărie. I-a întâmpinat pe poliţişti cu un cuţit în mână aşa că oamenii legii
au fost nevoiţi să-l imobilizeze.

Autorul incendiului este acum internat într-un spital. Urmează să fie consultat de un psihiatru şi abia apoi va avea de dat explicaţii şi poliţiştilor pentru gestul său.

Total
0
Shares
Total
0
Share