A vrut să ascundă un accident mortal - Focus Prima TV

A vrut să ascundă un accident mortal

Caz incredibil în Mureș, acolo unde un șofer în vârstă de 25 de ani a lovit mortal cu mașina un bărbat care se afla pe stradă. Șocant este faptul că tânărul a lăsat victima se agonizeze într-un șanț până s-a stins din viață, iar în tot acest timp s-a ocupat de mușamalizarea accidentului. Un mecanic auto care ar fi trebuit să îi repare șoferului mașina și-a dat seama de ceea ce s-a întâmplat și a anunțat autoritățile.

Imediat după accident tânărul a ajuns cu mașina într-un service. Acolo, i-a povestit mecanicului că mama acestuia i-a lovit mașina și l-a rugat să i-o repare. În lipsa unei dovezi legale care să ateste accidentul, mecanicul și-a dat imediat seama că nu este vorba despre un simplu accident și a anunțat autoritățile.

În realitate, accidentul a avut loc la ieșire din comuna Chețani din județul Mureș. Tânărul în vârstă de 25 de ani se afla la volanul mașinii, asta deși nu avea permis de conducere. Din cauza vitezei mari cu care mergea tânărul a lovit mortal un bărbat în vârstă de 48 de ani. L-a lăsat, însă, să agonizeze într-un șanț de pe marginea drumului și a fugit de la fața locului. Mai mult decât atât, pentru a mușamaliza accidentul, tânărul a intrat intenționat cu mașina într-un stâlp.

Trupul neînsuflețit al victimei a fost găsit de un localnic după mai bine de 6 ore de la accident. Cazul a șocat întreaga comunitate.

Tânărul va rămâne în spatele gratiilor pentru următoarele 30 de zile.

Trupul neînsuflețit al bărbatului accidentat mortal va fi dus la Institutul de Medicină Legală pentru necropsie.

Total
0
Shares
Total
0
Share