Accident grav, nouă victime - Focus Prima TV

Accident grav, nouă victime

Un grav accident de circulație a avut loc în județul Suceava. 9 oameni au trăit clipe de groază după ce mașinile în care se aflau s-au izbit puternic. 5 persoane, printre care și trei minori au ajuns la spital. Traficul în zonă a fost blocat pe ambele sensuri de mers.

Scena accidentului este cumtremurătoare. Impactul a avut loc la ieșirea din comuna suceveană Dărmănești spre
Rădăuți și a fost atât de puternic încât ambele mașini au fost proiectate pe câmp. Mai mulți șoferi care se aflau în zonă au sunat la 112. Echipajele SMURD care au ajuns de urgență la locul accidentului au găsit 9 victime. 5 dintre ele, doi adulți și trei copii grav răniți, au fost transportate la spital. Polițiștii ajuși la fața locului au început să facă măsurători, iar o anchetă va stabili împrejurările în care a avut loc accidentul, dar și cine se face vinovat de producerea acestuia.

Noaptea trecută, alte patru persoane au fost implicate într-un accident care a avut loc în județul Bistrița Năsăud.

Din cauza oboselii șoferul ar fi adormit la volan și s-a răsturnat cu mașina în șanțul de pe marginea drumului.
Echipajele de descarcerare l-au scos din vehicul pe bărbatul de 44 de ani care se afla la volan. Era în stare de
inconștiență. Bărbatul a fost resuscitat minute în șir. Din fericire, inima bărbatului a început să bată din nou. Alte trei persoane care se aflau în mașină au fost transportate la spital. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cauza exactă a accidentului.

Total
0
Shares
Total
0
Share