Accident grav, tânără moartă - Focus Prima TV

Accident grav, tânără moartă

O tânară de 17 ani a murit aseară, în urma unui grav accident rutier care a avut loc la intrarea în localitatea Ovidiu, iar alte 4 persoane au ajuns la spital. Nenorocirea s-ar fi produs după ce unul dintre șoferii implicați ar fi întors pe linia continuă. Polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Tragedia s-a produs după lăsarea întunericului, puțin dupa ora 20, pe drumul național care leagă Constanța de Ovidiu. Cele doua mașini veneau din direcții opuse, când la un moment dat unul dintre șoferi a virat brusc, a tăiat linia continuă și a intrat pe contrasens. Nu a mai putut evita impactul cu cealaltă mașină, condusă regulamentar.
Pasagera din dreapta soferului care a provocat accidentul a murit pe loc. Alți patru tineri , printre care și șoferii autoturismelor , au fost transportați la spital.

La fața locului au ajuns și polițiștii de la serviciul rutier. Oamenii legii au făcut masurători si au audiat câțiva martori. Declarațiile șoferilor și a celorlalți pasageri, însă, îi vor ajuta să stabilească împrejurările în care s-a produs tragedia.

Șoferul vinovat va fi acum cercetat pentru ucidere din culpă și vătămare corporală gravă.

Total
0
Shares
Total
0
Share