Accidente provocate de vremea rea – Focus Prima TV

Accidente provocate de vremea rea

Vremea rea a făcut prăpăd pe șosele! În Botoșani, patru oameni au fost răniți grav într-un accident după ce o mașină a derapat și a intrat pe contrasens. Probleme au fost și pe autostrada A1, acolo unde alte mai multe persoane, printre care și un copil, au ajuns la spital în urma unui accident violent.

Circulația în nordul țării se desfășoară în condiții dificile, după ce drumurile au fost acoperite de zăpadă. Din această cauză, o mașină care circula pe drumul național dintre Botoșani și Dorohoi a derapat și a lovit o mașină care circula regulamentar pe celălalt sens. 4 persoane au fost grav rănite și au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Un alt accident a avut loc și pe autostrada A1 București – Pitești. Pentru că vizibilitatea era redusă două mașini s-au izbit violent. În urma coliziunii ambele autoturisme au fost proiectate în afara drumului, iar patru oameni printre care și un copil de 14 ani au fost răniți și transportați de urgență la spital.

În ambele cazuri, polițiștii au deschis dosare penal pentru vătămare corporală din culpă, iar acum fac cercetări pentru a stabili cauza exactă a celor două accidente.

Total
0
Shares
Total
0
Share