Actul de acuzare a lui Trump pentru asaltul Capitoliului, finalizat: „Trădare de amploare istorică, ce necesită o condamnare”. – Focus Prima TV

Actul de acuzare a lui Trump pentru asaltul Capitoliului, finalizat: „Trădare de amploare istorică, ce necesită o condamnare”.

Acţiunile fostului președinte Donald Trump înainte de asaltul asupra Capitoliului de pe 6 ianuarie reprezintă „un act de trădare de amploare istorică”, susţin procurorii democraţi din Camera Reprezentanţilor în actul de punere sub acuzare a fostului lider de la Casa Albă, relatează AFP, preluată de Agerpres. Documentul are 80 de pagini.

Memorandumul de punere sub acuzare este un adevărat rechizitoriu, în care sunt consemnate cronologic faptele și acțiunile care au dus la asaltul asupra Congresului american. Congresmenii democrați îl fac pe Donald Trump direct responsabil pentru asalt, pe care l-a promovat și provocat prin acuzații nesusținute că alegerile ar fi fost fraudate, prin apeluri repetate la protest și chiar prin incitări la violență, potrivit documentului.

Total
0
Shares
Total
0
Share