Acuzații grave de malpraxis într-un spital din țară - Focus Prima TV

Acuzații grave de malpraxis într-un spital din țară

ANKARA, TURKEY – MAY 24: Doctors, wearing protective suits and face masks as a precaution against the novel coronavirus (COVID-19) pandemic, check a COVID-19 patient’s health during Eid al-Fitr at intensive care unit of Health Sciences University (SBU) Diskapi Yıldırım Beyazit Training and Research Hospital, turned into pandemic hospital, in Ankara, Turkey on May 24, 2020. Health care workers continue to work in the hospital during Eid al-Fitr away from their families. Ozge Elif Kizil / Anadolu Agency/ABACAPRESS.COM

Acuzații de malpraxis sunt aduse Spitalului de Urgență din Galați! O tânără spune că medicii unității sanitare i-au lăsat tatăl, infectat cu COVID19, să moară în chinuri. Bărbatului, diagnosticat și cu diabet, nu i-a mai fost administrată insulina, spune tânăra, pentru că în spital nu mai erau seringi . Iar problemele nu s-au oprit aici.

Totul a început când tatăl tinerei a ieșit pozitiv la testul pentru COVID 19. Deși inițial se trata la domiciliu, fiind monitorizat de către medicul de familie, bărbatul , în vârstă de 75 de ani, a început să se simtă din ce în ce mai rău. A sunat la 112 și a fost adus cu ambulanța la Spitalul Județean Galați.

După câteva zile, pe secția ATI a apărut o problemă la instalația de oxigen, defecțiune despre care fiica bărbatului
spune că a aflat de la tatăl ei, și nu de la medici.

Când bărbatul s-a vindecat de covid, medicii l-au transferat pe secția de diabet, tot la ATI, însă, pentru că starea sa gravă . Nu i s-a putut face o radiografie pulmonară, spune fiica lui, pentru că spitalul nu dispunea de o butelie portabilă de oxigen.

Reprezentanții spitalului spun, la rândul lor, că vor ancheta cazul.

Pe 26 aprilie bărbatul a murit. Probemele nu s-au oprit, însă, aici. Soțul tinerei spune că atunci când a mers la morgă pentru a-i ridica trupul neînsuflețit i s-a cerut o sumă de bani.

Total
0
Shares
Total
0
Share