Acuzații grave la adresa medicilor - Focus Prima TV

Acuzații grave la adresa medicilor

spitalcfwitting

Bărbatul care, în urmă cu 3 zile, a fost declarat mort în locul altui pacient, a murit aseară la Spitalul Județean de Urgență Craiova. Rudele bărbatului sunt revoltate și spun că bărbatul în vârstă de 78 de ani nu a fost îngrijit așa cum trebuia de personalul medical.. O anchetă internă a fost dechisă în spital.

Constantin Oprea, bărbatul de 78 de ani, care a fost declarat mort, deși era încă în viață, a decedat noaptea trecuta. Rudele au fost anunțate de către cadrele medicale de la Spitalul Județean din Craiova că acesta s-a stins din viață în jurul orei 11 și jumătate noaptea.

Familia reclamă modul în care bărbatul a fost tratat și regretă că nu au avut posibilitatea să-l mute la un alt spital.
Pacientul era internat pe secția de Terapie Intesivă. Bărbatul a ajuns pentru prima dată la spital, în urmă cu o lună, după ce a făcut o criză de epilepsie, a căzut și s-a lovit la cap. De atunci, spun rudele, a început calvarul.

Acum câteva zile rudele au fost anunțate, în mod eronat, că bărbatul a murit. Încurcătura s-a produs după ce fișa de observație a acestuia a fost încurcată cu o altă fișă a unui bărbat de 88 de ani din Craiova.

Ancheta internă deschisă în spital pentru a stabili cine se face vinovat de cele întâmplate încă nu a fost filnalizată.
Acum familia trebuie să reînceapă acum pregătirile de înmormântare.

Total
0
Shares
Total
0
Share