Acuzații grave la spitalul din Arad - Focus Prima TV

Acuzații grave la spitalul din Arad

16 cadre medicale din principala secție COVID19 a spitalulului județean Arad au fost sancționate pentru
nerespectarea procedurilor interne de lucru. Ele sunt acuzate că nu au completat documentele medicale
corect. Și asta doar în cazul unui singur pacient. Printre cei sancționați se află şi șeful secției, care a fost schimbat din funcție. Ancheta internă a spitalului a pornit după ce o femeie din Arad, a cărei mamă decedase de COVID în spital, a făcut publice o serie de nereguli.

Avocata Oana Lăzărescu a reclamat conducerii spitalului arădean faptul că mama sa, infectată cu Covid-19, nu a primit îngrijirea corespunzătoare şi de aceea ar fi murit.

Femeia spune că ancheta internă a spitalului nu o va opri în demersurile sale.

Conducerea spitalului spune, însă, că singurele măsuri pe care le poate lua sunt cele pe linie administrativă. Cazurile de malpraxis pot fi cercetate doar de o comisie a colegiului medicilor.
Avocata a cărei mamă a decedat în spitalul din Arad spune că, în documente, cea care i-a dat viaţă figura că a primit tratament chiar și după ce a decedat.

O altă femeie din Arad a reclamat conducerii spitalului că mama ei ar fi primit ca tratament sedative atât de puternice, încât acestea i-ar fi provocat decesul. Femeia mai susține că i s-au ascuns date impor

Alte cinci familii aşteaptă rezultatele anchetelor disciplinare.

Total
0
Shares
Total
0
Share