Adina Alberts, ironizată după ce a cerut donații de la fani. Dan Teodorescu: „Orice donație mă va ajuta să visez în continuare” – Focus Prima TV

Adina Alberts, ironizată după ce a cerut donații de la fani. Dan Teodorescu: „Orice donație mă va ajuta să visez în continuare”

Medicul Adina Alberts, care s-a remarcat prin declarații controversate despre pandemia de COVID-19, le cere donații fanilor de pe Facebook. Susține că va folosi banii pentru a lupta împotriva pașapoartelor de vaccinare, dar și pentru a promova tratamente neavizate.

Cunoscută pentru declarațiile controversate despre COVID-19 și pandemie, care i-au adus și o cercetare la Colegiul Medicilor, Adina Alberts a devenit din nou virală, după ce le-a cerut urmăritorilor să o ajute cu donații.

În mesajul postat pe rețeaua socială, fosta candidată la fotoliul de primar al Sectorului 1 se declară epuizată după un an de pandemie și de ceea ce numește luptă cu autoritățile. La final, medicul le cere fanilor să doneze în contul unei asociații care îi poartă numele.

Organizația stipulează clar pe site pentru ce militează – împotriva pașapoartelor de vaccinare, pentru avizarea tratamentului anti-COVID-19 cu ivermectină, dar și pentru un program social.

Total
0
Shares
Total
0
Share