Adrenalină și zmeie în Mamaia Nord – Focus Prima TV

Adrenalină și zmeie în Mamaia Nord

La malul mării a fost astăzi ca în mijlocul verii. Nu vorbim de temperaturile ridicate din luna lui cuptor, ci de zecile de tineri amatori de sporturi extreme. Nu a fost soarele foarte puternic, însă vântul a fost suficient cât să îi poarte pe valuri în largul mării.

Au asteptat o iarna intreaga sa se bucure deopotriva de soare si vant puternic! Cei care au adrenalina in sange n-au mai avut rabdare pana la inceperea sezonului si au umplut astazi plaja din nordul statiunii Mamaia. Mai ales ca au si avut toate ingredientele necesare pentru o astfel de aventura. : vant bun, echipament profesionist, talent si multa adrenalina.

Cei mai multi dintre amatorii de adrenalină sunt din Bucuresti. Si-au pregatit cu atentie zmeiele si le-au lipit pe
cer ca niste timbre pe scrisoare. Nu de multe ori au sansa sa prinda un vant atat de prielnic. Asa ca atunci cand pot, profită din plin.

Un echipament de surf nu este foarte ieftin. Ajunge sa coste cateva mii de euro. O placa ajunge la 2oo de euro, un ham de pus pe corp costa 1oo euro iar un zmeu iefitn 4oo euro. Pentru costumul de neopren mai scoti din buzunar inca o suta de euro.

Pentru cei cu adevarati pasionati nimic nu mai conteaza insa atunci cand se afla pe mare. Senzatiile pe care le traiesc sunt atat de intense incat orice altceva este dat uitarii

Meteorologii au vesti bune si pentru zilele urmatoare. Va fi din ce in ce mai cald iar briza marii se va face si ea resimtita. Suficient de tare cat sa ii atraga pe impatimitii de sporturi extreme pe litoral.

Total
0
Shares
Total
0
Share