Adriana Săftoiu, despre Clotilde Armand şi problema Romprest: Sunt absolut deloc de acord cu ce face doamna primar. E ca o şcolăriţă răsfăţată – Focus Prima TV

Adriana Săftoiu, despre Clotilde Armand şi problema Romprest: Sunt absolut deloc de acord cu ce face doamna primar. E ca o şcolăriţă răsfăţată

Fosta deputată PNL Adriana Săftoiu a afirmat, în legătură cu problema salubrizării în Sectorul 1 şi compania Romprest Service, că nu este de acord cu felul în care procedează edilul Sectorului 1 Clotilde Armand şi precizează că este „ca o şcolăriţă răsfăţată”.

„Conform programului, mâine de dimineaţă Romprest ar trebui să ridice tomberonul. L-am scos în faţa porţii, dar nu ştiu care va fi deznodământul melodramei. Sunt absolut deloc de acord cu ce face doamna primar. E ca o şcolăriţă răsfăţată.

Din 2006 până în 2019, am plătit REBU. După ce a fost scos din sector, am intrat pe regimul Romprest, gratuit. De ce gratuit, l-am întrebat pe fostul fost primar Chiliman, acum ceva ani. Pentru că mulţi refuzau să îşi facă contract cu o firma de salubrizare şi îşi lăsau gunoaiele la margine de bulevard.

Şi atunci a decis să fie «gratuit» ridicat gunoiul, deşi nu era gratuit că era plătit tot de cetăţeni prin plata taxelor şi impozitelor. Nimic nu e gratuit, nici măcar rabdarea celor care au votat să se rezolve, nu să se isterizeze”, a scris Adrian Săftoiu luni pe Facebook.

Edilul Sectorului 1 Clotilde Armand a precizat că „într-o nouă încercare de şantaj, firma de salubrizare şi-a scos maşinile la protest prin Sectorul 1 în speranţa că primăria le plăteşte facturile emise nelegal anul trecut, facturi neachitate de primarul PSD – cel cu diamantele”.

Total
0
Shares
Total
0
Share