Aglomerație la Festivalul berii și mustului din București - Focus Prima TV

Aglomerație la Festivalul berii și mustului din București

Vremea frumoasă i-a scos pe bucureșteni din case. Și au avut multe activități la dispoziție. Cei care au vrut să se răcorească cu o bere germană, au mers în Parcul Tineretului, la Festivalul Berii. Iar în Parcul Alexandru Ioan Cuza a fost Festivalul mustului. Cum o băutură bună merge cu mâncare delicioasă, nu au lipsit nici preparatele tradiționale. La oraș, toamna se cumpără recoltele, așa că după o masă copioasă și o băutură pe cinste, bucureștenii și-au făcut aprovizionare pentru cămară.

24 de grade a indicat termometrul la orele prânzului în București. Iar ziua frumoasă de toamnă a încărcat parcurile de lume. Mai ales că evenimente au fost peste tot și pentru toate gusturile. În Parcul Tineretului s-a organizat un mic Oktoberfest. Berea nemțească a fost cea mai căutată.

Cei care nu iubesc berea, iubesc mustul. Festivalul Mustului, organizat în Parcul Alexandru Ioan Cuza a format cozi de pofticioși. S-a gustat, dar s-a și cumpărat. Iar mustul a fost asezonat cu pastramă, dar și alte preparate delicioase pregătite de Nicolae Ciobanul, venit din județul Alba.

Săptămâna viitoare va fi organizat un nou târg specific toamnei în parcul IOR. Iar meteorologii anunță că vremea se va încălzi și mai mult.

Total
0
Shares
Total
0
Share