Agresorul, la un pas de arest preventiv – Focus Prima TV

Agresorul, la un pas de arest preventiv

Copilul de 13 ani agresat brutal într-un parc de joacă din Hunedoara are fisură craniană, iar medicii au decis să îl transfere la Timișoara. Agresorul în vârstă de 29 de ani a fost identificat. El este unchiul copilului. Acum a fost reținut de polițiști si propus pentru arestare preventivă.

Incidentul a fost provocat, spun polițiștii, de o ceartă pe un leagăn între victimă și copilul agresorului. Bărbatul de 29 de ani le-a spus oamenilor legii că, în momentul în care a auzit că fiul său a intrat în conflict cu un alt copil, s-a dus la acesta și, într-un moment de furie, l-a trântit la pământ.

Copilul lovit violent de pământ a rămas neclintit din cauza durerii, iar câteva secunde mai târziu, agresorul s-a îndreaptat spre propriul fiu, pe care l-a înjurat și i-a aplicat același tratament.

Chemați la locul incidentului polițiștii l-au identificat rapid pe agresor și l-au ridicat, ducându-l la secție.

Agresorul a fost dus de polițiști la locul de joacă pentru reconstituire. Oamenii din zonă s-au adunat și ei și l-au apostrofat pe bărbatul de 29 de ani.

Imediat după incident, băiatul de 13 ani a fost dus la spitalul din Deva. La investigații medicii au descoperit că acesta are fisură craniană și au decis să îl transfere la Timișoara. Fiul barbatului de 29 de ani, un minor de 7 ani, a fost audiat și el de politisti în calitate de victimă, în prezența reprezentanților DGASPC. Pe numele agresorului a fost întocmit dosar penal pentru loviri sau alte violențe și violență în familie, pentru
agresarea propriului copil și tulburarea ordinii și a liniștii publice.

Total
0
Shares
Total
0
Share