Ajutoare din partea familiei regale – Focus Prima TV

Ajutoare din partea familiei regale

E atmosferă de sărbătoare la Castelul de la Săvârșin, acolo unde familia regală petrece Crăciunul din acest an. Din cauza pandemiei familia regală va petrece sărbătorile într-un cadru mai restrâns în acest an. Totuși, pregătirile sunt ca la carte, iar Principesa Margareta a adus daruri de Crăciun pentru familiile nevoiașe din comună.

200 de familii nevoiașe din comuna Săvârșin, județul Arad, vor avea un Crăciun mai îmbelșugat datorită familiei Regale. În acest an, conținutul pachetelor a fost suplimentat cu măști de protecție, dezinfectant, dar și mai multe produse de curățenie. Pentru localnici, cadourile sunt o mare bucurie.

Majestatetea sa Margareta, Custodele Coroanei, a ținut să le ureze personal sărbători fericite localnicilor. Alături de sora sa, Alteța Sa Regală Principesa Sofia, a dus ajutoarele celor nevoiași, exact cum făcea și Regele Mihai, cel care a instituit această tradiție.

Ca în fiecare an, membrii familiei Regale petrec Crăciunul aici, la Castelul Regal de la Săvârșin, împreună.

Masa festivă din sufrageria mare e împodobită cu roadele pământului și cu mai multe lumini, ca semn al speranței și compasiunii. Ca in fiecare an, din meniul de Craciun, nu lipsesc curcanul umplut, cozonacul și alte produse tradiționale românești.

La castel, o decorațiune specială cu nasterea mantuitorului a fost amplasata in brad in memoria Reginei Ana.

Pentru membrii familiei regale, Craciunul a fost si va ramane o srabatoare petercuta in familie. Acestia vor petrece la castelul din Săvârșin zilele de Craciun si Revelion. Regele Mihai spunea că Săvârșin, acolo unde familia regală are singura reședința privată din România, era locul său preferat.

Total
0
Shares
Total
0
Share