Ajutoarele trimise Indiei nu au ajuns încă la bolnavi. Guvernul a pierdut 7 zile cu proceduri, timp în care 23 000 de indieni au murit - Focus Prima TV

Ajutoarele trimise Indiei nu au ajuns încă la bolnavi. Guvernul a pierdut 7 zile cu proceduri, timp în care 23 000 de indieni au murit

Avioane pline cu ventilatoare, rezerve de oxigen și medicamente antivirale au început să sosească în India săptămâna trecută, fiind făcute publice imagini cu containere uriașe descărcate la aeroportul din New Dehli. Există o singură problemă: timp de multe zile, multe dintre ajutoarele primite au stat în hangare, în timp ce spitalele implorau să primească provizii, scrie CNN. 

medicamente pentru bolnavii de Covid, fapt care ridică întrebări, inclusiv printre donatorii externi, despre destinația reală a ajutoarelor primite. 

Într-o conferință de presă a Departamentului de Stat american, un reporter a întrebat unde sunt ajutoarele trimise de SUA în India, cerând socoteală pentru „banii contribuabililor americani”. „S-a făcut ceva pentru a verifica modul în care au fost distribuite ajutoarele pe care noi le trimitem”, a întrebat reporterul. 

Total
0
Shares
Total
0
Share