Alec Baldwin, fotografiat în ipostaze emoționante - Focus Prima TV

Alec Baldwin, fotografiat în ipostaze emoționante

Alec Baldwin trece prin momente dramatice după ce și-a împușcat mortal colega de pe platourile de filmare în mod accidental. Actorul a fost surprins în ipostaze emoționante alături de familia victimei, iar ancheta poliției rămâne în continuare deschisă pentru a afla cine este vinovat de această tragedie. În acest timp, un expert în arme de la Hollywood susține că au fost încălcate reguli de siguranță cruciale pe parcursul filmărilor.

Imagini emoționante cu Alec Baldwin în fața unui hotel din Santa Fe au fost publicate pe rețelele sociale. Actorul a fost fotografiat în timp ce îi îmbrățisa pe soțul și fiul Halynei Hutchins, directorul de imagine ucis pe platourile de filmare. Martorii oculari au relatat că Baldwin era vizibil devastat de cele întâmplate și părea extrem de îmbătrânit. Potrivit presei locale, familia victimei ar fi stat o noapte la același hotel cu vedeta de la Hollywood.

În momentul în care Alec Baldwin a detonat arma pe platourile de filmare din New Mexico, pistolul s-a dovedit a
avea muniție reală. Un asistent de regie a fost cel care i-a dat arma actorului, iar pistolul ar mai fi fost manipulat înainte de cel puțin încă o persoană. Atât asistentul, cât și Alec Baldwin au susținut că nu știau că arma avea muniție adevărată.

Anchetatorii au stabilit că gloanțele de recuzită au fost schimbate cu unele letale, iar în prezent trebuie să
stabilească cine este responsabil de crimă. Cu toate acestea, consultantul în domeniul armelor de la Hollywood, susține că însuși Alec Balwin a încălcat cea mai importantă regulă de siguranță de pe platourile de filmare.

Experții juridici sunt de părere că Baldwin ar putea fi pus sub acuzare pentru moartea directorului de imagine și rănirea regizorului. În cel mai rău caz, acesta ar putea fi vizat de o acuzație de omor prin imprudență dacă se constată că a fost neglijent în timpul manipulării pistolului. În ambele situații, însă, actorul riscă să piardă zeci de milioane de dolari în urma proceselor civile care îl vor viza în perioada următoare.

Total
0
Shares
Total
0
Share