Alertă de incendiu la Institutul Marius Nasta – Focus Prima TV

Alertă de incendiu la Institutul Marius Nasta

Inquam

La mai puțin de o lună de la tragedia de la Matei Balș, un nou incendiu a semănat panică printre pacienții internați la Institutul Marius Nasta din Capitală. Noaptea trecută, zeci de autospeciale de pompieri, ambulanțe și poliție au fost chemate să intervină după ce un ventilator al secției mobile de ATI a luat foc. Din fericire, niciunul dinte cei 7 pacienți internați acolo nu a fost rănit. Poliția sub supravegerea Parchetului Sector 5, a deschis un dosar pentru a stabili împrejurările incidentului.

Alarma s-a dat după ora 22. Angajații instituului Marius Nasta din Capitală au sunat la 112 anunțând că au văzut flăcări la unitatea mobilă de terapie intensivă. În acel moment,acolo erau internați 7 pacienți infectați cu sars cov 2 care au fost transferați în secția covid a spitalului.

Pompierii sosiți la intervenție au declarat că nu a fost vorba despre un incendiu ci doar aburi sau fum.

Totuși managerul instituției susține că angajații spitalului au văzut flăcările. Mai mult, institutul Marisu Nasta are, teoretic, un pompier angajat. Practic, însă, nu a mai fost la serviciu de jumătate de an.

O anchetă va stabili, însă, care au fost cauzele și împrejurările în care s-a produs incidentul. De altfel și
ministrul de Interne a spus că monitorizează cu atenție evoluția cercetărilor.

Total
0
Shares
Total
0
Share