Alertă la Capitoliu – Focus Prima TV

Alertă la Capitoliu

A fost din nou panică la Capitoliu. Un șofer a intrat cu cu mașina în doi agenți de poliție la un punct de control situat în apropierea clădirii Congresului american. Atacatorul dar și unul dintre polițiști au murit în timpul incidentului armat.

Toate străzile care duc spre Capitaliului au fost blocate în urma atacului, iar zeci de mașini de poliție și trupe ale Gărzii Naționale au fost trimise de urgență în zonă. Sediul legislativului american a fost închis temporar.

Cu puțin timp înainte, un bărbat de culoare în vârstă de 25 de ani intrase în plin cu mașina pe care o conducea în doi agenți de poliție și apoi i-a atacat cu cuțitul. Agresorul a fost împușcat mortal de forțele de ordine, iar cei doi polițiști răniți au fost transportați de urgență la spital. Din păcate, pentru unul dintre ei medicii nu au mai putut face nimic

Potrivit autorităților americane, suspectul este absolvent unei universități din statul american Virginia, Cu câteva în urmă, publicase numeroase postări pe rețelele sociale în care spunea că și-a pierdut slujba, că are probleme medicale dar și că guvernul federal vrea să-i controleze mintea.

Atacul armat are loc la trei luni de la asaltul dat de susținătorii fostului președinte american Donald Trump asupra
Capitoliului. Evenimentul, considerat de mulți analiști drept o tentativă de lovitură de stat, s a soldat cu cinci morți și zeci de răniți.

Total
0
Shares
Total
0
Share