Alexei Navalnîi a fost otrăvit cu Noviciok pus în lenjeria intimă. Cum a fost păcălit un spion rus să descrie operațiunea – Focus Prima TV

Alexei Navalnîi a fost otrăvit cu Noviciok pus în lenjeria intimă. Cum a fost păcălit un spion rus să descrie operațiunea

Un agent rus trimis să-l urmărească pe liderul opoziției, Alexei Navalnîi, a dezvăluit cum a fost otrăvit acesta în august – neorotoxina letală Noviciok i-a fost plantată în lenjeria intimă.

Dezvăluirea uimitoare a unui agent care face parte dintr-o echipă de elită a FSB a venit într-o convorbire telefonică lungă, ca urmare a demascării acestei unității de către CNN și site-ului de investigații Bellingcat, săptămâna trecută.

Konstantin Kudryavtsev a vorbit și despre alte persoane implicate în otrăvirea lui Alexei Navalnîi în orașul siberian Tomsk și despre cum a fost trimis să „facă curat”. Dar agentul nu vorbea la telefon cu un oficial din Consiliul Național de Securitate al Rusiei, așa cum credea el, ci chiar cu Navalnîi, care a fost la un pas de moarte după incidentul din august.

Navalnîi a fost mult timp o pacoste pentru Vladimir Putin, după ce a „hărțuit” puterea făcând dezvăluiri despre fapte de corupție.

Total
0
Shares
Total
0
Share