Alexei Navalnîi a început să vorbească cu dificultate. Soția lui l-a vizitat la închisoare și se arată îngrijorată pentru starea lui - Focus Prima TV

Alexei Navalnîi a început să vorbească cu dificultate. Soția lui l-a vizitat la închisoare și se arată îngrijorată pentru starea lui

Digi24

Soția lui Alexei Navalnîi, Iulia Navalnaia, spune că este tot mai îngrijorată pentru sănătatea soțului ei, care se află în continuare în greva foamei, după ce l-a vizitat la închisoare.

Navalnîi, care execută o pedeapsă de doi ani și jumătate pentru acuzații mai vechi de delapidare, a fost închis în luna februarie, după ce s-a întors din Germania unde a fost tratat mai multe luni în urma unei otrăviri care ar fi fost orchestrată de la Kremlin.

Cel mai important reprezentant al opoziției din Rusia a intrat în greva foamei în urmă cu două săptămâni, pentru că nu primește tratament medical adecvat în închisoare, iar aliații săi au spus săptămâna aceasta că autoritățile au amenințat că îl vor hrăni cu forța.

Într-o postare pe Instagram, soția acestuia a spus că l-a vizitat marți în închisoare și că a vorbit cu el la telefon, printr-un ecran de sticlă, potrivit The Moscow Times.

Total
0
Shares
Total
0
Share