All inclusive costisitor pe litoral – Focus Prima TV

All inclusive costisitor pe litoral

Hotelurile de pe litoral si-au fixat deja preturile pentru rezervarile in regim all inclusive. Costul acestor pachete porneste de la 200 de lei de persoana la un hotel de 3 stele si pot ajunge pana la 520 de lei pe noapte de persoana pentru cei care doresc sa-si petreaca concediul intr-un resort de 5 stele.

Hotelurile de pe litoral și-au anunțat prețurile pentru pachetele achizitionate în regim all inclusive până la finalul lunii ianuarie.

Astfel, la hotelurile de 4 stele din Venus, o noapte de cazare în regim all inclusive va costa
între 220 și 240 de lei/ persoană, în timp ce pentru o noapte la un hotel de 3 stele trebuie sa scoateti din buzunar circa 200 de lei/persoană.

Cei care preferă stațiunea Mamaia vor plati… si mai mult.

Aici, hotelurile de 3 stele, în regim all inclusive, au un preț mediu de 250 de lei pe noapte de persoană, în timp ce hotelurile de 4 stele vin cu prețuri de 440 de lei pe noapte de persoană. La 5 stele costurile pot depasi 520 de lei pe noapte de persoană.

Românii sunt dornici să plece în concediu anul acesta, o arată numărul foarte mare de rezervări.

Rezervările pentru anul acesta pentru prima tranșă pentru early booking care s-a încheiat la 31 decembrie sunt doar cu 35% mai mici decât anul trecut, an de varf 2019 suntem la nivelul anului 2018, suntem optimiști în continuare, tarifele au ramas identice cu cele din 2020 Românii cu un buget redus pot opta pentru Eforie Sud care rămâne cea mai ieftină stațiune și anul acesta. Aici hotelurile de 4 stele au un preț de cazare cuprins între 115 și 150 de lei de persoană pe noapte.

Total
0
Shares
Total
0
Share