Altă față a lui Demi Moore – Focus Prima TV

Altă față a lui Demi Moore

LOS ANGELES, CALIFORNIA – OCTOBER 2: (EDITORS NOTE: This image has been retouched) (L-R) In this image released on October 2, Jaida Essence Hall, Abby Champion, Demi Moore, and Alva Claire are seen onstage during Rihanna’s Savage X Fenty Show Vol. 2 presented by Amazon Prime Video at the Los Angeles Convention Center in Los Angeles, California; and broadcast on October 2, 2020. (Photo by Kevin Mazur/Getty Images for Savage X Fenty Show Vol. 2 Presented by Amazon Prime Video)

Apariție surprinzătoare a actriței americane Demi Moore. Vedeta în vârstă de 58 de ani și-a șocat fanii prin prezența la o paradă de modă a casei Fendi, la Paris. Nu atât ținuta actriței a ieșit în evidență, cât… fața ei. Pomeții i-au făcut pe unii admiratori să își ridice mari semne de înrebare cu privire la noul look !

Demi Moore a fost aproape de nerecunoscut când a pășit pe podiumul de modă la prezentarea colecției de vară a casei Fendi, la Paris. Fanii care o urmăresc pe Instagram au discutat mai mult despre fața ei, decât de hainele piurtate și s-au întrebat dacă nu cumva transformarea vedetei este datorată machiajului în exces sau a chirurgiei estetice. Unii tind să creadă că ultima variantă este cea valabilă, dat fiind faptul că acum doi ani actrița recunoștea într-un interviu că atunci când se uită în oglindă nu se mai recunoaște.
Potrivit presei americane, Demii Moore ar fi cheltuit peste 250.000 de dolari pe operații estetice în ultimii 25 de ani.

Ea a șocat la vârsta de 29 de ani, când a pozat goală și gravidă pe coperta revistei Vanity Fair pe vremea când era căsătorită cu actorul Bruce Willis. Și loviturile de imagine nu s-au oprit acolo. În 1996, ea a
apărut într-un rol memorabil în producția Striptease.

Total
0
Shares
Total
0
Share