Am primit acordul Primăriei Generale să reparăm străzile principale din administrarea Municipalităţii - Focus Prima TV

Am primit acordul Primăriei Generale să reparăm străzile principale din administrarea Municipalităţii

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a anunţat că a primit acordul Primăriei Generale să repare străzile principale din administrarea Municipalităţii.

“Am solicitat, am insistat şi am primit acordul Primăriei Generale să reparăm din străzile/bulevardele principale care se află în administrarea PMB, mai exact a Administraţiei Străzilor! Cel mai probabil, săptămâna viitoare vom începe cu Prelungirea Ghencea, pentru că situaţia o impune şi nu mai rabdă aşteptare! Vom planifica şi alte lucrări şi vom cere acordul să reparăm şi alte străzi. Lucrările vor fi susţinute din bugetul Sectorului 6 şi acest lucru nu va afecta investiţiile planificate pe microzone (străzi secundare, în cartiere) şi nici străzile pe care le punem pe lista de investiţii, de ex. drumul Osiei, drumul Belşugului etc. După ani întregi în care nu s-a investit în infrastructura rutieră a Capitalei, până la echilibrarea bugetului de investiţii al PMB, secătuit de proastă administraţie, corupţie şi risipă, vom asigura reparaţii”, a scris Ciprian Ciucu, marţi, pe Facebook.

El a menţionat că a făcut un inventar cu harta gropilor de pe raza Sectorului 6 pe artere care ţin de Administra Străzilor şi că, până în prezent, a identificat 100 care nu suferă amânare, dintre care 27 sunt doar pe Prelungirea Ghencea.

agerpres.ro

Total
0
Shares
Total
0
Share