Ambasador: Românii au fost foarte deștepți în ultimii patru ani și jumătate. Am avut momente de satisfacție, care li se datorează - Focus Prima TV

Ambasador: Românii au fost foarte deștepți în ultimii patru ani și jumătate. Am avut momente de satisfacție, care li se datorează

Inquam Photos / Ilona Andrei

Românii au fost „foarte deştepţi” în ultimii patru ani şi jumătate, de câte ori a fost cazul să-şi exprime părerile: la alegerile europarlamentare, la referendumul pentru familia tradiţională. „Am simţit mereu că îşi asumă o parte activă în ceea ce se întâmpla şi le-am înţeles motivele”, mărturisește ambasadorul Cord Meier-Klodt, cel care a reprezentat Germania la Bucureşti timp de 4 ani şi jumătate. Misiunea lui diplomatică se încheie, dar amintirile rămân, iar ambasadorul declară într-un interviu pentru Digi24 că pleacă cu un sentiment de satisfacție care se datorează integral românilor.

Dle ambasador Cord-Meier Klodt, misiunea dvs în România se încheie și acesta este ultimul interviu pe care îl facem pentru „Pașaport diplomatic”, în această funcție. Bine ați revenit.

Cord-Meier Klodt: Mulțumesc foarte mult, cred că pe primul l-am făcut foarte repede după ce am ajuns aici și acesta este ultimul, mulțumesc pentru ocazie.

Total
0
Shares
Total
0
Share