Ambulanța, linia întâi – Focus Prima TV

Ambulanța, linia întâi

Sleite de puteri, dar cu o dorință imensă de a-și ajuta semenii, cadrele medicale de la serviciul de ambulanță luptă de 10 luni în prima line a războiului cu pandemia. Ei sunt eroii acestor zile. În București, numărul lor nu depășește o mie de persoane. Însă de rapiditatea cu care își desfășoară munca de zi cu zi depinde soarta celor peste 2 milioane de locuitori ai Capitalei.

Sunt cuvintele încărcate de tristețe ale celor zi de zi văd fața întunecată a pandemiei. Un procent însemnat din cei care cheamă Salvarea pentru o suspiciune de COVID ajung să dezvolte o formă gravă a bolii. Din păcate, există și oameni care neagă complet existanța virusului ucigaș.

După ce au trecut de atâtea ori pe lângă pericolul infectării, după ce atâția dintre ei au contractat virusul, oamenii de pe ambulanță povestesc la prima mână drama prin care trec bolnavii de COVID.

Cele 10 luni de luptă la foc continuu își fac simțite efectele. Mulți dintre cei care lucrează la Ambulanță spun că sunt în pragul epuizării.

Total
0
Shares
Total
0
Share