Amenda uriaşă încasată de un şofer din Suedia pentru șicanarea unui șofer român de TIR – Focus Prima TV

Amenda uriaşă încasată de un şofer din Suedia pentru șicanarea unui șofer român de TIR

Un şofer român de TIR care a fost șicanat în trafic, în Suedia, la traversarea unui pod a povestit la începutul acestei luni pe site-ul trafictube.ro cum a tranşat Poliţia Rutieră suedeză incidentul și cu ce sumă a fost amendat șoferul suedez.

Întâmplarea a avut loc pe un pod din Goteborg, anul trecut, când un şofer i-a tăiat faţa, apoi a frânat brusc. Șoferul de TIR a fost nevoit și el să frâneze, pentru a nu provoca un accident grav, dar și-a pus încărcătura în pericol. 

„Urma o porţiune de drum în lucru, iar în poziţia în care mă aflam, îmi era imposibil să observ din timp maşinile ce veneau din dreapta mea, drumul era în V, unghiurile moarte, vedeam maşinile doar în momentul în care mă depăşeau, în oglinzi văd doar ce e paralel cu camionul! Mă bazam doar pe intuiţia şi înţelegerea celor care veneau că or să mă lase să intru, dar ce a urmat se poate vedea în videoclip, mai bine zis doar o parte. După ce o trecut de mine cel cu Volvo-ul, ce şi-o zis, stai că îţi arăt eu ţie, şi mi-o frânat în faţă, am reuşit cu greu să opresc la timp, am auzit cum marfă din container s-a ,,rearanjat”. Ok, no problem, mi-am zis în sinea mea”, a povestit șoferul român de TIR, potrivit sursei citate.

Total
0
Shares
Total
0
Share