Amenzi de zeci de mii de lei pentru petreceri clandestine – Focus Prima TV

Amenzi de zeci de mii de lei pentru petreceri clandestine

Oficial, românii au interzis la petreceri! Neoficial însă, de cele mai multe ori încalcă regulile. Așa s-a întâmplat și azi noapte când polițiștii au dat amenzi de zeci de mii de lei după ce au oprit nu mai putin de 4 petreceri clandestine.

Amenzi pe bandă rulantă s-au dat, aseară, la Constanța. Astfel, patronul unui local din centrul vechi a fost nevoit să scoată din buzunar două mii de lei pentru găzduirea unei petreceri cu zeci de invitați. Cu aceiași sumă a fost amendat și organizatorul evenimentului. La Constanța, rata de infectare este de peste 3 la mia de locuitori, iar restaurantele ar trebui să fie închise.

În localitatea Băleni, din județul Dâmbovița, poliţiştii au spart petrecere de majorat organizată clandestin, la care au participat aproape cincizeci de invitaţi. Fără mască de protecție și fără să păstreze distanța socială, cei 44 de participanți au fost sancționați contravențional cu câte o mie de lei fiecare, iar administratorul sălii private, unde avea loc evenimentul, a fost amendat cu 10 mii de lei.

20 de sancțiuni în valoare de 8500 de lei au dat jandarmii din Arges în urma verificărilor respectării măsurilor antiCovid. La un restaurant din municipiul Pitești avea loc o petrecere privată la care participau 20 de persoane. Administratorul restaurantului a fost sancționat cu o amendă de 2000 de lei, iar petrecerea a fost întreruptă și participanții trimiși acasă. Aproape 20 de mii de lei au plătit cei 27 de participanţi la o petrecere de apartament din Cluj, după ce vecinii au sesizat poliţia. În plus, autorităţile fac cercetări într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de zădărnicire a combaterii bolilor.

Total
0
Shares
Total
0
Share