Amenzi pentru medicul de gardă și asistentă – Focus Prima TV

Amenzi pentru medicul de gardă și asistentă

Medicul de gardă de la spitalul din Corabia unde un bătrân a stat pe hol ore în șir fără să primească ajutor, a primit o amendă de 6 mii de lei. Și asta după ce Ministrul Sănătății a trimis o echipă de control a DSP la spital pentru a face verificări. Asistenta medicală a fost de asemenea amendată, iar unitatea sanitară a primit și un avertisment. Instituția poate primi și alte sancțiuni pentru că acest caz va fi discutat într-o
comisie de etică.

După ce imaginile cu un bătrân care agoniza pe holul spitalului din Corabia au împânzit rețelele sociale, ministrul sănătății a trimis o echipă de control la unitatea medicală pentru verificări. În urma acestor verificări.

A fost dată o amendă medicului de gardă de 6.000 de lei pentru refuzul acordării asistenței medicale unui pacient. 3000 de lei amendă a primit și asistenta medicală, pentru nerespectarea protocoalelor de lucru. Spitalul a primit și un avertisment.

Bătrânul a stat ore în șir în genunchi pe holul spitalului, rugându-se de medici să fie consultat pentru că a suferit un accident vascular.

Total
0
Shares
Total
0
Share