Americanii așteaptă și vaccinul Moderna – Focus Prima TV

Americanii așteaptă și vaccinul Moderna

În Statele Unite continuă campania de vaccinare, iar astăzi este rândul actualului vicepreședinte Mike Pence să se imunizeze. Deja, șeful Pentagonului și-a făcut vaccinul anti-Covid de la Pfizer, iar milioane de americani așteaptă aprobarea și celui de al doilea vaccin, al companiei Moderna. În Marea Britanie, printre cei vaccinați în ultimele ore s-a aflat și actorul Ian McKellen, cunoscut pentru rolul Gandalf din seria Stăpânul Inelelor. Iar China a anunțat că intenționează să vaccineze nu mai puțin 50 de milioane de persoane până pe 5 februarie2021, când este Anul Nou Chinezesc.

Oficialii americani sunt la un pas de aprobarea celui de al doilea vaccin pentru imunizarea populației împotriva Covid 19, produs de compania Moderna, după ce vaccinul de la Pfizer Biontech este deja utilizat. Printre cei vaccinați se află medicii și asistentele care intră în contact direct cu pacienții
bolnavi de Covid.

Celebrul actor britanic Ian McKellen, în vârstă de 81 de ani, a fost vaccinat contra Covid 19 și s-a declarat euforic după acest eveniment. Și a fost recunoscător angajaților din sistemul britanic de sănătate.

Total
0
Shares
Total
0
Share